Hooch icon

Residence - I

Ground Floor + Sous + Garden

Oppervlakte icon2 Woonlagen (ca. 186 m²) Slaapkamer icon3 Slaapkamers / 3 Badkamers Overig iconTuin + Gym
Vraagprijs € 2.275.000,00


De Hooch Residence I heeft een woonoppervlakte van ruim 186 m² en is verdeeld over twee verdiepingen.

Benedenverdieping

Op de begane grond zijn de leefruimtes gesitueerd. De open verbinding tussen de schitterende living, sfeervolle eetkamer en de royale, luxe open keuken geeft een uniek loftgevoel. Het gebruik van exclusieve materialen in combinatie met warme sfeertinten geven deze woning een uitstraling van internationale allure. De “made to measure” leefkeuken is van werkelijk alle denkbare luxe inbouwapparatuur voorzien en verhoogt het kookplezier vast en zeker! De indrukwekkende tuin biedt een inspirerend groen uitzicht en bij mooi warm weer kunnen de tuindeuren worden opengeslagen en biedt dit een heerlijk verlengstuk van de woning. Dit is de perfecte plek om de dag goed te beginnen met een kop koffie of om deze met een glas bubbels af te sluiten. Deze riante tuin met privacy in het kloppend hart van Amsterdam is een absolute luxe. Tevens is er aan de achterzijde van de tuin een moderne buitenkeuken en een luxe privégym gerealiseerd. Via de hal vanuit de keuken zijn deze vertrekken ook bereikbaar.

Oppervlakte ca. 186 m²
Ruimtes 3 riante slaapkamers/suites
3 luxe badkamers
Royale living
Luxe open leefkeuken
Buiten Indrukwekkende tuin
Bijzonderheden Privé gym
Oplevering Turnkey
Vraagprijs EUR € 2.275.000,00

‘Het gebruik van exclusieve materialen in combinatie met warme tinten geven deze woning een uitstraling van internationale allure.’

Moodboard Residence 1

Souterrainverdieping

Middels een luxe vaste trap is de souterrainverdieping te bereiken. Aan de voorzijde is er de prachtige mainsuite, voorzien van een comfortabel en riant slaapgedeelte en een zeer luxe badkamer welke is uitgerust met o.a.: een heerlijk ligbad, inloop regendouche en een dubbel wastafel. De twee uiterst stijlvolle (gasten) suites, met beiden een eigen luxe badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het pand. De elegante en exclusieve vormgeving van alle suites geven deze woning een eigentijdse en bijzondere uitstraling. Hier kom je thuis en voelen gasten zich direct welkom.